Voorwaarden

Wat mag je van mij verwachten?

Doel van de site

Vertrouwenskwesties.nl is een niet-professionele site die als doel heeft om lezers te informeren over de rol van vertrouwenspersonen en wat zij in hun werk meemaken.

Er is geen commerciële insteek en de site genereert geen inkomen, behalve via vrijwillige donaties onderin de hoofdpagina.

Informatie op de site

Bezoekers mogen verwachten dat de inhoud van de pagina’s zorgvuldig is samengesteld en objectieve, juiste informatie weergeeft. Wanneer er een mening wordt gegeven, zal dat altijd duidelijk blijken uit de aard van het artikel of directe context; “Ik vind”, “naar mijn mening”.

Lezers kunnen fouten melden in de comments sectie onder iedere pagina, of per e-mail.

Veiligheid

Ik vind veiligheid enorm belangrijk. Daarom zorg ik ervoor dat alle maatregelen die redelijkerwijs mogen worden verwacht op dit gebied ook worden getroffen. Zie voor meer informatie de privacy policy en de cookie policy.

Artikelen en commentaren van lezers

Lezers hebben de mogelijkheid om artikelen in te brengen en om commentaar te geven op artikelen. Ik neem alle teksten door en ik zorg ervoor dat er geen ongewenste inhoud op de site wordt geplaatst. Zie verderop in deze voorwaarden waar ik op let.

Nadat een artikel of commentaar is ingediend, kan het een paar dagen duren voor ik het heb gelezen en op de site heb geplaatst. Uiteraard probeer ik dit altijd zo snel mogelijk te doen.

Wat verwacht ik van jou?

Commercie

Aangezien deze site geen commercieel oogmerk heeft, verwacht ik dat lezers de inhoud ervan ook niet inzetten voor commerciële doeleinden. Om die reden verwijs ik naar de copyright die in de footer van iedere pagina staat vermeld.

Eigen teksten op de site

Je kunt eigen artikelen en comments plaatsen en ik hoop dat je dit ook wil doen. Ik heb het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Bij het beoordelen van de teksten let ik op het volgende:

  • Namen van bedrijven en personen pas ik aan als deze herleidbaar zijn
  •  Taalgebruik. We houden het beschaafd, maar sommige uitlatingen zijn oké wanneer deze binnen het verhaal functioneel zijn.
  • Als het bericht echt niet relevant is voor vertrouwenspersonen, niet ingaat op het onderwerp van een artikel of niets toevoegt dan zal ik het niet plaatsen.
  • Reclame wordt niet geplaatst, een linkje naar een eigen website is oké zolang dat niet te nadrukkelijk het doel van het bericht is.
  • Spammers en Trolls blokkeer ik voor deze site, en geef ik aan bij enkele bekende providers van blacklists.

Als je een e-mail adres hebt opgegeven, dan neem ik veranderingen altijd even met je door. Zo niet, dan plaats ik het artikel zo netjes mogelijk naar eigen inzicht.

Veel plezier op vertrouwenskwesties.nl!

Bart

Bart@vertrouwenskwesties.nl

No Responses

    Leave a Reply